Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Urmareste-ne:

Email: crearesite@mail.com

Biodac.ro – magazin online, creare site Opencart

Creare site web > Biodac.ro – magazin online, creare site Opencart

Biodac.ro – magazin online, creare site Opencart

Serviciul creare site Opencart ne-a fost solicitat inclusiv de catre producatorii agricoli. Un asemenea exemplu este Biodac.ro, un magazin online realizat pe platforma Opencart, care isi propune sa ofere o experienta foarte buna utilizatorilor dornici sa cumpere produse naturale, direct de pe internet.

Practic, dezvoltarea acestui magazin a presupus executarea elementelor de design atat pe pagina de homepage, precum si pentru pagina de categorie, cat si pentru cea de produs. Designul solicitat si executat a fost unul simplu, dar modern, pastrand mereu in minte prioritatea numarul 1: oferirea unei experiente cat mai bune utilizatorului. Serviciul nostru de creare site Opencart este disponibil tuturor celor care au cunostinte tehnice sau nu. Platforma este una des folosita la platformele de e-commerce, fiind usor de administrat chiar si de persoanele cu putine cunostinte de IT. Mai mult decat atat, la finalul proiectului oferim detalii si indrumam administratorii site-ului in legatura cu modul in care isi pot folosi cat mai eficient propriul site.

Inca un element demn de mentionat la acest proiect a fost si implementarea functionalitatii de One Page Checkout (Comanda intr-o singura pagina), astfel incat utilizatorii sa interactioneze cu o singura pagina in procesul de plasare a unei comenzi. Administratorul site-ul poate de asemenea sa ofere cupoane promotionale clientilor care comanda mai des sau depasesc o anumita suma, cupoanele putand fi ulterior folosite in pagina de plasare a comenzii pentru a primi un discount. Va stam la dispozitie oricand cu serviciul nostru de creare site Opencart.

Mai multe detalii despre crearea site-urilor si creare magazine online gasiti la acest link.

Date

octombrie 23, 2015

Category

Magazine online