Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Magazin online performant, pentru orice buget

Creare site web > Magazine online  > Magazin online performant, pentru orice buget

Magazin online performant, pentru orice buget

image

Magazinul online este unul dintre cele mai puternice instrumente in dezvoltarea afacerii dumneavoastra, in contextul in care tot mai multi oameni au acces la internet, in special prin intermediul dispozitivelor mobile. Este asadar o oportunitate uriasa de care puteti profita si dumneavoastra daca alegeti sa va creati un magazin online.

 

Creare magazin online: Acest proces trebuie sa inceapa cu o analiza concreta asupra nevoilor afacerii dumneavoastra. Daca vindeti produse agricole, cu siguranta aveti nevoie de un magazin online simplu, usor de folosit, cu elementele standard privind mentionarea cantitatii si a butonului de cumpara in pagina de produs. Pe de alta parte, daca vindeti imbracaminte, cu siguranta veti dori sa oferiti utilizatorilor si posibilitatea de a-si selecta marimea dorita etc. Aceste exemple sunt cele mai simple, insa arata ca fiecare afacere e unica, la fel ca si solutia dezvoltata de noi pentru magazinul online dorit de dumneavoastra.

 

Iata 7 beneficii pe care le poti avea daca dezvolti alaturi de noi magazinul online

 

1. Tehnologie de ultima ora si continut interactiv

 

Pentru a fi mereu cu un pas inainte concurentei este important sa oferi potentialilor clienti ceva mai mult. Acest lucru poate fi, de exemplu, o experienta de top atunci cand navigheaza pe magazinul tau online. Pentru a face posibil aces lucru, platforma ecommerce dezvoltata de noi va folosi tehnologii de ultima ora si continut interactiv.

 

2. Magazin online performat, chiar si pentru cei cu bugeturi reduse

 

Indiferent de bugetul tau putem gasi acele solutii foarte bune care te vor ajuta nu doar sa iti dezvolti un magazin online, ci sa-ti cresti afacerea. Uneori, acest lucru poate parea foarte greu sau chiar imposibil, insa ceea ce este important este sa analizam impreuna ce vinzi, unde doresti sa ajungi si care sunt modalitatile prin care poti sa-ti atingi obiectivele. Oferta o vom personaliza la nevoile tale, astfel incat sa fii mai mult decat multumit pentru alegerea facuta.

 

3. Serviciul de creare magazin online, un parteneriat pe termen lung

 

Atunci cand dezvoltam solutii web de ecommerce si magazine online gandim pe termen lung, chiar si la unele aspecte pe care poate nici tu nu le-ai luat in calcul. De exemplu, ne asiguram ca produsul final livrat va contine linkuri SEO-friendly, adica vor contine cuvinte cheie ale paginilor. Acest lucru te va ajuta, chiar in prima zi de lansare a magazinului online, sa fii indexat de Google, iar utilizatorii sa gaseasca mai usor produsele tale. Bineinteles, putem dezvolta, la cerere, solutii de promovare SEO pe termen lung, realizand o analiza SEO in acest sens si facand o promovare activa.

 

4. Magazin online responsive pe orice device

 

In pretul pe care il platesti pentru dezvoltarea unui magazin online ne vom asigura ca acesta isi adapteaza continutul si se vede corect pe cele mai utilizate rezolutii de telefoane inteligente, tablete, laptopuri si desktopuri. Acest aspect este foarte important deoarece in prezent, aproape jumatete din traficul de pe internet este generat doar de persoanele care utilizeaza smartphone-uri.

 

5. Introducere produse pentru magazinul online

 

Datorita panoului de administrare pe care il vei avea la dispozitie, procesul de adaugare, editare si stergere a produselor va fi foarte simplu, chiar si pentru cineva care nu are cunostinte avansate de IT. Initial, atunci cand vom dezvolta magazinul tau online vom introducere un numar standard de produse (10-20) pentru a avea un model la care sa te raportezi. Va fi astfel foarte usor sa adaugi un produs si sa stabilesti setarile necesare pentru el, in general stocul, categoria din care face parte si pretul.

 

Daca doresti, ne putem ocupa noi de introducerea produselor tale, mai ales daca numarul acestora este mare, peste 50 – 100 de produse. Mai mult decat atat, putem dezvolta solutii de import automat de produse dintr-un fisier .csv. Astfel, indiferent de cat de multe produse vei avea, chiar si mii sau zeci de mii, procesul de adaugare va dura cateva minute si totul va fi automat.

 

6. Logo

 

Te putem ajuta in realizarea unei identitati profesioniste, care sa reflecte cat mai bine profilul afacerii tale. Iti oferim 2-3 modele din care vei putea alege logo-ul tau favorit.

 

7. Timp redus pentru administarea magazinului online

 

Un magazin online te poate ajuta sa eficientizezi si chiar sa automatizezi majoritatea actiunilor repetitive pe care trebuie sa le faci de fiecara data atunci cand ai o comanda. Putem gasi solutii de automatizare pentru aproape fiecare aspect din afacerea ta. Trebuie doar sa ne contactezi, sa ne detaliezi ceea ce ai vrea sa obtii, iar noi iti vom oferi cele mai potrivite solutii.

 

La fiecare 10 secunde un utilizator cumpara un produs sau un serviciu de pe internet, prin urmare fa pasul si adreseaza-te unei audiente extrem de mari. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Creare site
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website