Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Urmareste-ne:

Email: crearesite@mail.com

creare-site-web

Serviciul de creare site web, mereu la dispozitia ta

Serviciul nostru de creare site web va ajuta sa identificati nevoile companiei dumneavoastra, elementele pe care ar trebui sa le promovati. In aceasta maniera putem construi impreuna nu doar un site de prezentare, ci o platforma eficienta prin care sa va promovati afacerea, cu scopul de a atrage noi clienti.

Vezi mai jos cum construim un site web

Design premium la cel mai bun pret pentru tine

Designul site-urilor pe care le realizam este unul modern, eficient din punct de vedere al business-ului si responsive. Mai exact, continutul website-ului se adapteaza in functie de dispozitivul utilizat: telefon, tableta, laptop sau sistem desktop. Serviciul nostru de creare site web va poate oferi modele de design-uri pe baza carora noi sa dezvoltam site-ul dvs.

Vezi mai jos parerile clientilor nostri
a

Site-ul de prezentare care vinde

Design modern

Serviciul de creare site web pe care il punem la dispozitia clientilor nostri se axeaza in primul rand pe dezvoltarea unui website cu cele mai recente tehnologii, fiind totodata responsive, adaptandu-si continutul, atat pe telefon, tableta, laptop si desktop. Putem customiza site-ul in orice maniera doriti, scopul principal ramanand atragerea de noi clienti pentru afacerea dumneavoastra.

Continut relevant

O afacere are nevoie de mai mult decat de un simplu site de prezentare. Pentru a convinge clientii sa apeleze la serviciile unei companii trebuie sa-i convingem. De aceea, va punem la dispozitie, prin serviciul de creare site web, expertiza noastra in conturarea structurii site-ului, precum si a continutul (textele) propriu-zis. Abordam diferit fiecare site, pentru ca fiecare afacere este diferita.

Promovare si SEO

Pentru a fi inaintea concurentei, incurajam mereu clientii sa utilizeze optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO), cu scopul de a aduce site-ul cat mai aproape de prima pagina Google, pe cuvintele cheie relavante afacerii. Acest serviciu, pe langa cel de creare site web, il punem la dispozitia clientilor atat dupa finalizarea website-ului, cat si la inceput, in momentul redactarii primelor texte pentru site.

Pret corect

Crearea unui site web este de acum un serviciu pe care vi-l permiteti indiferent ca sunteti o companie medie sau una la inceput de drum, cu un buget foarte redus. Consideram ca in orice situatie putem gasi cea mai buna solutie. Preturile practicate de noi consideram ca au cel mai bun raport calitate-pret, oferindu-le clientilor nostri sansa de a avea un website modern, foarte bine construit, la un pret avantajos.

Ce spun clientii despre noi

Parerile clientilor nostri sunt deosebit de importante pentru noi.
Toate recenziile sunt reale si pot fi observate si in pagina de FB Creare Site Web

O parte din proiectele noastre

Va invitam sa vedeti o parte din website-urile de prezentare realizate de noi. Gasiti toate proiectele in pagina Portofoliu.

Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata la aceasta adresa de email: