Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
hello@youremail.com
+1234567890

Urmareste-ne:

Email: crearesite@mail.com

Creare magazin online: site-ul visat pe care acum ti-l permiti

Serviciul nostru de creare magazine online se adreseaza in principal persoanelor care au o mica afacere, sunt la inceput de drum, si doresc un website performant, la un pret foarte avantajos. De asemenea, dezvoltam platforme online cu functionalitati custom, la cele mai inalte standarde tehnologice. Crearea magazinului online favorit este acum o oportunitate pentru afacerea ta, mai ales ca tot mai multi oameni aleg sa isi faca o buna parte din cumparaturi online.

Descopera mai jos avantajele pe care ti le oferim
m

Magazinul tau online se va vedea perfect pe orice dispozitiv

Designul pe care il realizam este responsive, continutul site-ului fiind afisat corect atat pe telefoane, tablete, laptopuri sau sisteme desktop. De asemenea, realizam logo-uri pentru magazinul dvs. online, in cazul in care aveti nevoie de unul. Cititi mai jos parerile clientilor care au apelat la serviciile noastre de creare magazin online.

Descopera mai jos avantajele pe care ti le oferim

Ce presupune serviciul de creare magazin online

Serviciul nostru de creare magazin online presupune atat oferirea de consultanta, pentru a gasi cele mai bune solutii, precum si dezvoltarea si migrarea noului magazin online pe gazduirea clientului.

Idee

Orice proiect de succes pleaca de la o simpla idee, de la gasirea unor oportunitati in piata sau pur si simplu de la dorinta de reinventare. Oricare ar fi ideea care va motiveaza sa apelati la un serviciu de creare magazin online puteti avea alaturi de noi o abordare pragmatica, atat din punct de vedere al afacerii, precum si a dezvoltarii aspectelor tehnice ale magazinului.

Platforme

O platforma online pe care lucram des este Opencart, aceasta putand sa va asigure o versatilitate ridicata asupra functionalitatilor, precum si o viteza de incarcare rapida. De asemenea, utilizam in procesul de creare magazin online si platforma WordPress alaturi de WooCommerce, de asemenea o varianta rapida, extrem de versatila. Impreuna vom gasi cea mai buna solutie.

Design

In serviciul nostru de creare magazin online punem un accent deosebit pe design deoarece stim cat de important este sa convingi un vizitator sa cumpere. Cand vorbim de design ne referim atat la aspectul estetic, avand la baza o abordare responsive, dar si asupra modului in care sunt dispuse elementele, pentru a ne asigura ca utilizatorii au parte de o experienta foarte buna pe site-ul dvs.

Functionalitati

Principala intrebare pe care o adresam clientlor este ce doresc sa vanda, care este publicul tinta si ce nevoi exista in business-ul lor. In aceasta maniera putem contura functionalitatile necesare, atat cele de baza, precum si cele custom. Fiecare functionalitate suplimentara este documentata si aprobata de client inainte sa intre in procesul de productie.

Ce spun clientii despre noi

Parerile clientilor nostri sunt deosebit de importante pentru noi. Toate recenziile sunt reale si pot fi observate si in pagina de FB Creare Site Web

O parte din magazinele online dezvoltate de noi

Serviciul nostru de creare magazine online se adreseaza in principal persoanelor care au o mica afacere, sunt la inceput de drum, si doresc un website performant, la un pret foarte avantajos.